Welcome visitor
* Login
* Register
It is currently September 20th, 2019, 9:33 am
All times are UTC [ DST ]
* Search
View unanswered posts - View active topics

FORUMS » Client Side » HTML



Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
  links not working anymore
PostPosted: April 20th, 2009, 8:02 pm 
User avatar

Posts: 61
hello, im getting bother by html. i dont know whats going on.

I used to have links like this
<a href="a.html">Site A</a>


Now im trying to get pro and i replaced the links for buttons
<input type="button" onClick="window.open('a.htm') value="Site A">


And they dont work. The problem is that they work for other popular pages, but not for my own, what am i doing wrong? could it be something with the server? how could i tell?

Thanks for your understanding, any help is greatly appreciated!


Top
 Profile  
 
  Re: links not working anymore
PostPosted: April 20th, 2009, 11:30 pm 
User avatar

Posts: 81
what i can see there is that on the first links you had a.html as the href, and on the button you are calling for the a.htm and this shouldnt be so, unless you renamed the a.html to a.htm.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

FORUMS » Client Side » HTML


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron